Lust podcast - een populaire tip

Een relatief nieuwe en populaire podcast bij ons, LUST, waarin Jacqueline van Lieshout (48 jaar) haar ervaringen deelt na een relatie van maar liefst 14 jaar en nu weer vrijgezel is. In deze nieuwe levensfase deelt Jacqueline openhartig en gedetailleerd haar belevenissen met de luisteraars. Gedurende deze tijd is Jacqueline actief op het datingtoneel, en wat velen verrassend vinden, is haar uitgesproken voorkeur voor jongere mannen! Natuurlijk brengt dit de nodige opwinding, plezier en genot met zich mee, maar achter de spannende dates ontdekt ze onbedoeld ook allerlei vragen en overwegingen over (vrouwelijke) seksualiteit en verschillende soorten relaties.

Dit seizoen nodigt Jacqueline relatietherapeut en vriend Qruun Schram uit om samen deze kwesties wekelijks te verkennen en te bespreken. En wanneer ze behoefte hebben aan meer inzicht en verdieping, raadplegen ze diverse experts die hun kennis delen en interessante perspectieven bieden.

Of je nu single bent en op zoek bent naar liefde, je in een langdurige relatie bevindt, of ergens daartussenin, deze podcast is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig en openstaat voor het verkennen van de sensuele en liefdevolle aspecten van het leven. Trakteer jezelf op een dosis LUST door deze spannende podcast te volgen!

Mis het niet, veel luisterplezier!

Op dit moment zijn er 19 afleveringen, inclusief de traileraflevering.

De traileraflevering vind je hier

De aflevering van vandaag, nummer 18, kun je hier vinden

By podcast24.nl - Published 2023-10-25

Updated 2023-10-25