Nieuw en trendy week 4 - 2023 - Podcast24.nl

De nieuwe en trendy van deze week zijn klaar, hier is de lijst!

Onze Natuur in de stad

Hoe kunnen we de stad leefbaar maken? Binnenkort moeten we met z'n allen in de stad gaan wonen. Maar hoe kunnen we verdichten en tegelijkertijd vergroenen? Nicky Aerts gaat samen met denkers en doeners op zoek naar antwoorden.

Aantal afleveringen: 5

Link naar de eerste aflevering

Link naar de laatste aflevering

Karoliina Tuominen - Musta Lista

Suomen klikatuimmat uutiset on aina listoja, suomalaiset rakastaa listoja. Maailman ensimmäinen lista oli 10 käskyä, sitä seurasivat lukuisat laihdutusvinkkilistat. Me kaikki haemme vastauksia listoista. Tämä ohjelma on pyhitetty niille. Tämä on Karoliina Tuomisen Musta Lista!

Aantal afleveringen: 3

Link naar de eerste aflevering

Link naar de laatste aflevering

Vrouwenmoord

Iedere acht dagen wordt in Nederland een vrouw vermoord, bij zes op de tien is de dader hun man, vriend of ex. Ze heten Eva, Nadine, Hümeyra, Esmee of Shella. Hart van Nederland-verslaggever Esther Monsma maakt met grote regelmaat nieuwsitems over vrouwenmoorden. Zij vraagt zich af wie de vrouwen zijn die dit overkomt en waarom dit zo vaak blijft gebeuren.In de podcastserie 'Vrouwenmoord'praat Esther met nabestaanden en vrouwen die een moordaanslag van hun ex hebben overleefd.

Aantal afleveringen: 4

Link naar de eerste aflevering

Link naar de laatste aflevering

Patty's Levenslessen

Ook Patty Brard is aan de podcast! Dat kon natuurlijk niet uitblijven, want met al haar levenservaring is er niemand met wie je beter over de essentie van het leven kunt praten dan met Patty.In totaal bedacht ze 365 levenslessen: één voor iedere dag van het jaar. Elke aflevering worden haar spreuken gehusseld in het Wheel of Patty’s Wisdom. Met een druk op de knop wordt bepaald welke drie levenslessen door Patty en een bekende Nederlander besproken worden. Iedere aflevering krijg je zo een uniek en persoonlijk kijkje in het leven van haar gast van de dag.  

Aantal afleveringen: 4

Link naar de eerste aflevering

Link naar de laatste aflevering

By Podcast24.nl - Published 2023-01-21

Updated 2023-01-21