Smullen van de smakelijke en gevreesde restaurantrecensies van Hiske Versprille

Fijne bitters, pit en complexiteit, maar ook onfrisse aroma’s die doen denken aan vieze sportsokken. Hiske Versprille vertelt adjunct-hoofdredacteur Chris Buur en host Esma Linnemann over haar werk als culinair recensent. Hoe pakt ze dit aan, voelt ze zich soms schuldig over haar kritische woorden, en wat vindt ze van de keiharde werkcultuur in de sterrenkeukens? Host: Esma Linneman Redactie en montage: Sofia Robben Eindredactie: Corinne van Duin, Tiemen Hageman en Emilie van Kinschot Artwork: Sophia Twigt Onze journalistiek steunen? Dat kan het beste met een (digitaal) abonnement op de Volkskrant, daarvoor ga je naar  www.volkskrant.nl/podcastactie  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

Over films, series, boeken en andere popculturele verschijnselen die ons blij maken, verbazen of hebben ontroerd. Over wat je niet mag missen, maar vooral: wat je van kunst kunt leren over het leven zelf. Met host Esma Linnemann word je samen met de cultuurexperts van de Volkskrant elke week bijgepraat.