#90 - Enorm in de gaten houden

Er zijn veel manieren om een gast teleur te stellen; deze week voegen we een nieuwe formulering toe aan ons afzeg-jargon. Pasen stond voor de deur, kwam binnen, en de sterren zagen dat het goed was: ze vierden deze feestdag massaal met kleine tafeltjes en grote schalen afbakbroodjes. Patricia Paay hield het simpeler: zij at een cracker. We analyseren de verschillende soorten cellofaanballonnen waarmee BN’ers hun verjaardag vieren. De chips van de week is terug, deze keer met een magisch tintje. En zelfs op een verlaten strand in India werd een van ons geconfronteerd met het grillige gedrag van BN’ers.Onze sponsors:🥕 BUNNI: Ga naar bunni.nl/mediameiden probeer BUNNI een maand gratis en krijg daarna 2 maanden van je abonnement cadeau!🛏️ Matt Sleeps: Ga naar mattsleeps.com en krijg 30% korting met de code 'media30'Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Keez GroentemanMontage: Viktor van Woudenberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Op speelse wijze nemen tv-redactrices, collegaatjes en beste vriendinnen Tamar Bot & Fanny van de Reijt je mee achter de schermen van de showbizzindustrie. Wat is preppen en is dat eigenlijk hetzelfde als fluffen? Hoe bel je een BN'er twee uur voor de uitzending af? Wat is het geheim van Frits Sissing? En waarom zijn woonprogramma’s zo onweerstaanbaar?De mediameiden praten je bij over het sappigste medianieuws van de week en bespreken hét programma waar iedereen naar keek - of naar had moeten kijken. In ‘Het etablissement van een BN’er’ gaan ze op bezoek bij de sterren. Want hoe smaakt de havercappuccino van Gordon?Tussendoor trakteren ze op gênante carrièreverhalen uit de oude doos. Want één ding staat vast: There's No Business Like Show Business. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.