89 – Migraine tot je niks meer ziet, hoe speel je een seksscéne als de regisseur het ook niet weet en het leuke van vrouwenclubjes

Je staat er niet bij stil, maar een seksscéne spelen is voor acteurs heel erg heftig. Actrice Tamar van den Dop maakte daar een film over. Want vaak zegt een regisseur: doe maar wat. En daar sta je dan als vrouw, als man, tegenover elkaar – wat dan? En wist je dat die scenes regelmatig op pornosites verschijnen? Verder had Barbara weer een wild weekend in een gigantisch hotel met 20 vrouwen, liep ze de klimaatmars en is Femke vooral heel stil. Tamar vertelt openhartig over haar felle migraineaanvallen waarvoor ze injecties krijgt. Maar ze heeft nooit, maar dan ook nooit een optreden gemist, want zo zijn vrouwen van onze generatie: als je kan lopen en praten, kan je ook optreden. Sponsor: ga naar www.dekoffiejongens.nl/desaarpodcast en gebruik de code DESAARPODCAST voor 2x€5 korting op de eerste 2 bestellingen van een abonnement.Meedoen met de cursus: Een Frisse Start - Minder drinken in 4 weken? Dat kan via saarmagazine.nl/eenfrissestart Wil je een kaartje sturen naar Femke (graag geen pakketjes/boeken etc...) Dat kan naar:Snippet MediaTav Femke SterkenBloemgracht 105hs1016 KJ AmsterdamWil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: ⁠⁠⁠[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Wij zijn Femke en Barbara van Saar Magazine. In deze podcast bespreken we alles, maar dan ook echt alles waar je als vrouw van rond de 50 tegenwoordig tegenaan loopt. Doe je beugel bh maar uit, zet je rode oortjes op. Dit is de Saarpodcast: 50+ maar nog lang niet dood. Voor meer informatie kijk op saarmagazine.nl Deze podcast is gratis. Je kan ons steunen door een abonnement te nemen op ons heerlijke magazine dat 6x per jaar verschijnt of ons nieuwe Premium abonnement met exclusieve podcasts, specials en live-events. Kijk op saarmagazine.nl/abonnement. Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: ⁠[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.