#120 - Quiche

Struikelend over de K-klanken snijden Yvette en Teun het onderwerp hartige taart aan. Hoe krijg je boterdeeg droog en knapperig - en vooral niet soggy? Kan Yvette geblinddoekt een quiche in de oven proppen? Of betekent blind bakken toch iets anders? Je hoort het in Etenstijd!Tips:Hartige taart - Jasmin Schultsđź“– Storytel: Ga naar story.tel/etenstijd en probeer Storytel 30 dagen gratis!❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van ditMuziek & montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.