#128 - Goedkoop

Als Yvette premier was, zou je op school leren blancheren na je blokuur wiskunde. Maar Yvette is de baas niet. Daarom grijpen mensen toch nog vaak een kant-en-klare pastasalade of een in plastic verpakte hamburger uit het koelvak. Lekker voordelig. Waarom is goedkoop eten eigenlijk vaak ongezond? En hoe krijg je de schijf van 5 binnen als je maar €5,- kan uitgeven? Je hoort het in Etenstijd!Tips:Beledigende broccoli - Tim 's Jongers❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van ditMuziek & montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.