#133 - Bakvormen

Iedere zondagochtend walmen er dampen van Teuns versgebakken sodabread door de keuken. Hij weet als geen ander: een goede bakvorm bepaalt het resultaat. Bakt Yvette haar esmamisu-taart met siliconen, porselein, staal, aluminium, of aardewerk? Moet je je bakvorm invetten, bekleden met bakpapier, of allebei? En in welke vorm bak je het best? Je hoort het in etenstijd!Onze sponsor:Oot Granola: Ga naar oot.nl/etenstijd, en vraag een Starterspakket aan voor geen €22 maar slechts €15!Tips:Bonen weken en fytinezuurEsmamisu-taart van Yvette❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van ditMuziek & montage: Keez Groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.