#138 - All you can eat

Na de theatershow aten Teun en Yvette verdachte coquilles en Marbella-achtige calamares in een zaak die veel weghad van een wereldrestaurant. Zijn Teun en Yvette daar ook weleens geweest? Wat schreef Hiske Versprille over deze exorbitante all-you-can-eat etablissementen? En hoeveel kilo's aan etensresten zou het personeel daar in de prullenbak dumpen? Je hoort het in Etenstijd!Onze sponsor:Cinéart: Maak kans op 2 vrijkaarten voor Das Lehrerzimmer via deze link. De actie loopt t/m 19 november.Tips:Hiske Versprille in de Volkskrant over wereldrestaurants❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van dit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.