#143 - Captain's dinner

Na een lange dag wateren bevaren druipt de kapitein doorweekt af naar zijn kajuit: daar wacht een kom gortdroge ingrediënten hem op. Welke peulvruchten vormen de bodem van een captain's dinner? En moeten we in de kielzog van de VOC varen, of mag je net zoals Hanneke Groenteman ook een andere soort vlees door je kom roeren? Je hoort het in Etenstijd!Onze sponsor:Storytel: Ga naar story.tel/etenstijd en probeer storytel 30 dagen gratis!Tips:Captain's dinner van Yvette❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van dit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.