#144 - Worstelingen

Ooit vergeleek Bismarck wetten met worsten: je slaapt beter als je niet weet hoe ze gemaakt worden. Die vlieger gaat niet op voor Samuel Levie. In zijn nieuwe boek omschrijft hij alles wat er mis is met de vleesindustrie. Kan je tegenwoordig nog verantwoord worsten maken? Wat is de aantrekkingskracht van vlees? En hoe wonen er in Nederland tegelijkertijd miljoenen veedieren én een legio flexitariërs? Je hoort het in Etenstijd!Onze sponsorLe Pot-Au-Feu: Ga naar de Instagrampagina @cherrypickersfilm en win een een ovenwant, schort & recept!Tips:Spitskool receptWorstelingen - Samuel Levie❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van dit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.