#145 - Prei

Prei maakt iedereen blij. Toch versnipperen de meeste mensen de groente om 'm vervolgens door een kom gehakt te roeren. Hoe maak je van een prei een spektakel? Als je 'm goed onder de okseltjes wast, mag je dan het witte én het groene deel eten? En hoe groeit een prei eigenlijk? Je hoort het in Etenstijd!Onze sponsor:De koffiejongens: Ga naar dekoffiejongens.nl/cupzooi en krijg 2x€5 korting op je eerste twee bestellingen met de code etenstijd!Tips:Prei met vinaigrettePrei in quicheSoep van preiIndische zoeteaardappelpuree met preiPrei met spaghetti❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected]: Meer van dit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.