#149 - De kerstspecial

Terwijl Yvette aan de quiche en Duitse wijn zit, is Teun aan het werk gezet door zijn zwager: als een nijverige kerstelf is hij parsnip aan het snipperen. Wat zijn eigenlijk de snij-etiquette voor linkshandigen? Hoe bak je in één keer een bups kerstkoekjes voor een grote familie? Waar koop je koksmutsjes voor kalkoenknookjes? En wat is de lekkerste kerstcocktail? Je hoor het in Etenstijd!Onze sponsorMFF Quadekker: Kijk op www.MFFQuadekker.nl voor voorbeelden van Matthias' werk, om een afspraak te maken of om contact met hem op te nemen voor een voucher!❤️ Insta: Etenstijd!Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.