#197 - De betaalbare keuken

Ook zonder groentejuweeltjes zetten Teun en Yvette schitterende schotels op tafel. Daar hebben ze tips voor. Koop bijvoorbeeld geen vlees, maar peulvruchten. Dan ben je pas echt spekkoper. Welke groenten moet je laten liggen als je wil besparen? Waar in de schappen vind je de habbekrats? En is koken in bulk altijd goedkoper? Je hoort het in Etenstijd!Tips:Budgetrecepten van het voedingscentrumWil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.