#199 - De moderne gaarkeuken

Na urenlang ploeteren heeft niet iedereen tijd of puf om te koken. Op zo'n moment slaan de lokkende bogen van de gouden M toe. Het is gemakkelijk én goedkoop. Maar hoe zit het met de gouden G van gezondheid? Hoe ziet een verantwoordelijk en betaalbaar eethuis eruit? En wie moet dat financieren? Je hoort het in Etenstijd!Tips:BijstandsgerechtenAan tafel allemaalBy Dagmar ValerieDe weg naar zelfvoorzieningWil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): [email protected](Media)bureaus: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.