#65 - De vijzel

Meer moeite is meer liefde. Daarom is de vijzel het lievelingsobject van Teun en Yvette: een met bloed, zweet en tranen gevijzeld ingrediënt geeft meer smaak. Stamp je peperkorrels fijn in een platte of een hoge vijzel? En maal je sambal in een metalen, stenen of houten ulekan? Je hoort het in Etenstijd!Onze sponsors:Storytel: Ga naar www.story.tel/etenstijd en probeer Storytel nu 30 dagen gratis!Muziek en montage: Keez GroentemanInstagram: @etenstijd_ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.