RIVEN JOHDOLLA Kievin kanaa & 6 pongoo! Valioliigassa kaksi parasta & NOLOT yleisömäärät Veikkausliigassa.

Napit Edellä - Een podcast door Napit Edellä

(01:08) Kakkosen voittajat selvillä: JäPS, PIF ja SJK Akatemia. Ykkösen putoomistaistelussa Klubi 04, Jussi Leppälahden Jippo ja MuSa. Veikkausliiga - KuPS kaatoi Ipan, SJKn viime minuuttien supernousu Töölössä vitun säälittävän yleisömäärän (1017) edessä.  Inter kaatoi HIFKn. Koskelan painekattila vaarassa kiehua yli? (37:27) Valioliiga - LFCMCI: Kotijoukkue vei näennäisesti ekan 10-15min, sitten City näytti huiman laatunsa ja olisi pitänyt mennä tauolle vähintään maalin johdossa.  Liverpool vei myös ekan vartin tokalla puoliajalla, ja se kulminoitui Manen maaliin, joka oli upeaa jalkapalloa.  Sen jälkeen ei enää aivan riittänyt pallottoman tekemisen/keskittymisen laatu oikeen kummallakaan ja alettiin mennä päästä päähän.  Milner onnekas, että pysyi kentällä. Salahin 2-1 maali osastoa outofthisworld...  (57:03) Muut tulokset ja sarjataulukko lyhyesti. (01:01:02) Barcelona on kuallut + Buli + Serie A ) (01:16:12) Riven johdolla ft. Tuottaja Paarpuuri, Bamberg, Tekniikan isä. -Ukraina ottelun ennakko, pakkovoitto big time. -Riven keskikentän dilemma, ja uusvanhat pelaajat.