Milaan-San Remo is als een opera /// #3 Speed On Wheels

S01E03 - Niki Terpstra en Rob van Gameren presenteren de nieuwe podcast: Speed On Wheels. In aflevering #3 natuurlijk heel veel aandacht voor het eerste monument van het seizoen: Milaan-San Remo!

Niki legt haarfijn uit waar de sleutel tot succes ligt in deze koers, wie de favorieten/darkhorses zijn, de tunnel van Passo del Turchino, wat eet je voor/tijdens een koers van bijna 300 kilometer, huilende renners in de sneeuweditie van 2013 en bellen we voor de juiste uitspraak van de klimmetjes met de ploegleider van Soudal-QuickStep, de Italiaan Davide Bramati.

En zijn er veel luisteraarsvragen binnengekomen over oa. welke bandjes er gekozen moeten worden voor de verschillende wedstrijden/tochten de komende weken. Niki en Rob hebben de antwoorden en geven de snelste bandjes cadeau in de volgende aflevering!

Mail:

[email protected]

Instagram:

@speedonwheelspodcast

@vangamerenf1

@nikiterpstra

Strava:

Niki Terpstra

Rob van Gameren


powered by ⁠THOM PUSH--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/speed-on-wheels/message

Om Podcasten

Niki Terpstra en Rob van Gameren presenteren de wielerpodcast: Speed On Wheels. In wekelijkse afleveringen praten Niki en Rob je bij over de afgelopen wedstrijden, de aankomende koersen, feitjes, weetjes, anekdotes en alle andere zin en onzin wat met racen op wielen te maken heeft. Kortom heel veel wielrennen, maar ook regelmatig een vleugje Formule 1, MotoGP en meer! Geproduceerd door THOM PUSH