Voor sprinters is het podium of jodium  /// #15 Speed On Wheels

Niki Terpstra en Rob van Gameren presenteren de wielerpodcast: Speed On Wheels. In aflevering #15 de avonturen van Niki met de 'Dutch Mafia' in de VS. 


Afgelopen weekend reed Niki weer rond met ouderwets goede benen in de Verenigde Staten tijdens de Gravel Locos. Een tweede plaats! Daar waar meer mogelijk was als de Nederlanders niet ‘geflikt’ werden door drie Canadezen. Foutje zeg maar. Net als de Crocs die Niki heeft gedragen op het podium. De man die normaal CEO is van de modepolitie heeft zelf een flink steekje laten vallen tijdens de prijsuitreiking!


Verder natuurlijk aandacht voor de afgelopen en nog komende dagen in de Giro D’Italia. Blijft het sprintersgeweld indrukwekkend om keer op keer te zien en is er uiteraard de lofzang voor de man uit Saint-Amand-Montrond, Julian Alaphilippe. 


Mail: 

[email protected]


Instagram: 

@speedonwheelspodcast

@vangamerenf1

@nikiterpstra

@thompush

 

Strava: 

⁠Niki Terpstra⁠

⁠Rob van Gameren⁠


Adverteren? Neem contact met ons op.


Geproduceerd door THOM PUSH

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/speed-on-wheels/message

Om Podcasten

Niki Terpstra en Rob van Gameren presenteren de wielerpodcast: Speed On Wheels. In wekelijkse afleveringen praten Niki en Rob je bij over de afgelopen wedstrijden, de aankomende koersen, feitjes, weetjes, anekdotes en alle andere zin en onzin wat met racen op wielen te maken heeft. Kortom heel veel wielrennen, maar ook regelmatig een vleugje Formule 1, MotoGP en meer! Geproduceerd door THOM PUSH