Baking Radio: Chef Gail Sokol's Baking Podcast
Een podcast door Chef Gail Sokol
85 Afleveringen
-
An Oven Side Chat About A Quest for The Perfect Pizza
Gepubliceerd: 14-4-2022 -
An Oven Side Chat About Specialty Baking
Gepubliceerd: 7-4-2022 -
An Oven Side Chat with A True Adirondack Baker
Gepubliceerd: 31-3-2022 -
Not All Fruitcakes Are for Door Stops
Gepubliceerd: 24-3-2022 -
Soaking Syrups
Gepubliceerd: 17-3-2022 -
Baking with Oats
Gepubliceerd: 10-3-2022 -
Deciphering Baking Terms
Gepubliceerd: 3-3-2022 -
The Vitality of Vital Wheat Gluten
Gepubliceerd: 24-2-2022 -
The Reuben
Gepubliceerd: 17-2-2022 -
Simply Semifreddo
Gepubliceerd: 10-2-2022 -
The Marvelous World of Macarons
Gepubliceerd: 3-2-2022 -
Fabulous Frangipane
Gepubliceerd: 27-1-2022 -
Eating the Curds
Gepubliceerd: 20-1-2022 -
Creating the Flakiest Croissants
Gepubliceerd: 13-1-2022 -
The Popover Phenomenon
Gepubliceerd: 6-1-2022 -
My Biggest Baking Mistakes and How They Made Me a Better Baker
Gepubliceerd: 24-12-2020 -
The Gluten Game- How to Create and Control Gluten in Baked Goods
Gepubliceerd: 17-12-2020 -
Scaling- Adjusting Your Recipe to Fit Your Pans
Gepubliceerd: 10-12-2020 -
Baking Memories with Grandma Etta
Gepubliceerd: 3-12-2020 -
The Ultimate Chocolate Cream Pie
Gepubliceerd: 26-11-2020
Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.
