85 Afleveringen

  1. An Overview of Laminated Doughs

    Gepubliceerd: 18-6-2018
  2. How to Bake Cheesecake with Chef Sokol

    Gepubliceerd: 11-6-2018
  3. How to Bake Cream Puffs with Chef Sokol

    Gepubliceerd: 4-6-2018
  4. Gluten-Free Baking

    Gepubliceerd: 22-5-2018
  5. How to Make Rugalach

    Gepubliceerd: 15-5-2018
  6. Quick Breads & Award Winning Bluberry Muffin Recipe

    Gepubliceerd: 8-5-2018
  7. A Simple Yeast Bread

    Gepubliceerd: 30-4-2018
  8. Fermentation

    Gepubliceerd: 23-4-2018
  9. How to Make Whipped Cream

    Gepubliceerd: 16-4-2018
  10. Oven Custards

    Gepubliceerd: 9-4-2018
  11. Stovetop Custards Made With a Starch

    Gepubliceerd: 2-4-2018
  12. Stovetop Custards Made Without a Starch

    Gepubliceerd: 26-3-2018
  13. Egg Foams

    Gepubliceerd: 19-3-2018
  14. Eggs

    Gepubliceerd: 9-3-2018
  15. How to Bake the Perfect Apple Pie

    Gepubliceerd: 5-3-2018
  16. Talking Pie Crusts

    Gepubliceerd: 26-2-2018
  17. Ganache, What it Is and How You Can Use It

    Gepubliceerd: 26-2-2018
  18. Fudgy Chocolate Cake Using the One Stage Method

    Gepubliceerd: 26-2-2018
  19. How to Frost a Two Layer Cake

    Gepubliceerd: 26-2-2018
  20. How to Make a French Buttercream Frosting

    Gepubliceerd: 26-2-2018

4 / 5

Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.

Visit the podcast's native language site