David Lebovitz Podcast

Een podcast door David Lebovitz

Categorieën:

24 Afleveringen

  1. A Chat with Amy Pasquet about French apéritif Pineau des Charentes

    Gepubliceerd: 16-10-2024
  2. Podcast: A chat with Rosa Jackson, cookbook author and cooking school teacher

    Gepubliceerd: 15-6-2024
  3. Podcast: A Chat with Jane Bertch, author of The French Ingredient: Making a Life in Paris One Lesson at a Time

    Gepubliceerd: 6-4-2024
  4. Podcast: A Chat with Deb Perelman of Smitten Kitchen

    Gepubliceerd: 8-3-2024
  5. Podcast: A Chat (and Cooking Videos) with Trigg Brown of Win Son Bakery

    Gepubliceerd: 6-1-2024
  6. Eating in Tel Aviv with Amit Aaronsohn

    Gepubliceerd: 6-10-2023
  7. Podcast with Jon Bonné, author of The New French Wine

    Gepubliceerd: 25-7-2023
  8. Podcast: The Art of French "Joie" with Ajiri Aki

    Gepubliceerd: 4-7-2023
  9. Podcast: A Chat with Dianne Jacob, author of Will Write for Food

    Gepubliceerd: 5-6-2023
  10. Podcast: Scandinavian Baking with Nichole Accettola of Kantine bakery

    Gepubliceerd: 20-4-2023
  11. Podcast: On Travel and Eating French Pastries with Phil Rosenthal

    Gepubliceerd: 19-3-2023
  12. Podcast: Secrets of Paris with Heather Stimmler

    Gepubliceerd: 14-2-2023
  13. How to Eat and Enjoy French Cheese with Jennifer Greco

    Gepubliceerd: 25-1-2023
  14. Sarah Donnelly: Paris Stand-Up Comedian

    Gepubliceerd: 13-1-2023
  15. Podcast: Classic Cocktails with French Spirits

    Gepubliceerd: 18-12-2022
  16. The Bitter Side of France

    Gepubliceerd: 11-11-2022
  17. Podcast: Buying an Apartment in Paris

    Gepubliceerd: 27-9-2022
  18. Podcast: A chat with cookbook editor Susan Friedland

    Gepubliceerd: 25-8-2022
  19. Podcast: French and Italian Apéritifs with Brad Thomas Parsons

    Gepubliceerd: 5-8-2022
  20. A chat with Pastry Chef Ali Spahr

    Gepubliceerd: 20-6-2022

1 / 2

Talks with my favorite bakers, food producers, pastry chefs, bartenders, cooks, spirits experts, and on other topics, such as travel, Paris, and French culinary culture. davidlebovitz.substack.com

Visit the podcast's native language site