De vegan lekkerbek
Een podcast door Jigal Krant

Categorieën:
34 Afleveringen
-
#14 – Bloemkool * Isabel Boerdam
Gepubliceerd: 13-6-2023 -
#13 – Witte Asperge * Jaap Korteweg
Gepubliceerd: 31-5-2023 -
#12 – Zout * Janny van der Heijden
Gepubliceerd: 28-4-2023 -
#11 – Aquafaba * Judith van Willigen
Gepubliceerd: 5-4-2023 -
#10 – Kastanje * Enzo Pérès-Labourdette
Gepubliceerd: 20-3-2023 -
#09 – Sojasaus * Mas van Putten & Carl Lemette
Gepubliceerd: 4-3-2023 -
#08 – Oud brood * Hiske Versprille
Gepubliceerd: 17-2-2023 -
#07 – Truffel * Daan Faber
Gepubliceerd: 2-2-2023 -
#06 – Granaatappelmelasse * Jonneke de Zeeuw
Gepubliceerd: 17-1-2023 -
#05 – Miso * Sanne Vogel
Gepubliceerd: 28-12-2022 -
#04 – Ui * Gilles van der Loo
Gepubliceerd: 6-12-2022 -
#03 – Marmite * Samuel Levie
Gepubliceerd: 18-11-2022 -
#02 – Aubergine * Vanja van der Leeden
Gepubliceerd: 19-10-2022 -
#01 – Falafel * Perry de Man
Gepubliceerd: 19-10-2022
Jigal Krant gaat in gesprek met culinaire hoogvliegers van alle gezindten. Daarbij komen alle facetten van de gastronomie aan bod, mits plantaardig en wetenswaardig. In deel 1 staat een door de gast gekozen gerecht of product centraal. Mythes worden ontkracht en keukengeheimen onthuld onder het genot van een passende wijn. De vegan lekkerbek is de enige podcast met een eigen sommelier! In deel 2 recenseren Jigal en zijn gast een restaurant, waar ze voorafgaand aan de opname zijn gaan eten. Dat kan een vegan restaurant zijn, maar evengoed een regulier restaurant met voldoende plantaardige opties op de kaart. In deel 3 wordt een ‘raar vegan ding’ de supermarkt getest. Dat zullen vaak vleesvervangers zijn. Lijken ze? Smaken ze? Zitten we er überhaupt op te wachten?