301 Afleveringen

  1. #21 - Wijn proeven

    Gepubliceerd: 28-10-2022
  2. #20 - Kastanjes

    Gepubliceerd: 26-10-2022
  3. #19 - Airfryer

    Gepubliceerd: 24-10-2022
  4. #18 - Zout

    Gepubliceerd: 21-10-2022
  5. #17 - Vleesvervangers

    Gepubliceerd: 19-10-2022
  6. #16 - Snel

    Gepubliceerd: 17-10-2022
  7. #15 - Wijn in restaurants

    Gepubliceerd: 14-10-2022
  8. #14 - Verrassingsmenu

    Gepubliceerd: 12-10-2022
  9. #13 - Jackfruit

    Gepubliceerd: 10-10-2022
  10. #12 - Pizza

    Gepubliceerd: 7-10-2022
  11. #11 - Pastavormen

    Gepubliceerd: 5-10-2022
  12. #10 - Meer softijs

    Gepubliceerd: 3-10-2022
  13. #09 - Snelkookpan

    Gepubliceerd: 30-9-2022
  14. #08 - Restaurantlingo

    Gepubliceerd: 28-9-2022
  15. #07 - Budget

    Gepubliceerd: 26-9-2022
  16. #06 - Bonen

    Gepubliceerd: 23-9-2022
  17. #05 - Softijs

    Gepubliceerd: 21-9-2022
  18. #04 - Rouwkost

    Gepubliceerd: 19-9-2022
  19. #03 - Bouillon

    Gepubliceerd: 16-9-2022
  20. #02 - Kliekjes

    Gepubliceerd: 14-9-2022

15 / 16

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.