Ett gott exempel
Een podcast door Generation Waste
35 Afleveringen
-
Hanna olvenmark - Portionen Under Tian
Gepubliceerd: 23-9-2020 -
Christina Linnerhag - Göteborgsmodellen
Gepubliceerd: 15-9-2020 -
Sofia B Olsson - Restaurang Vrå
Gepubliceerd: 8-9-2020 -
Eva Nejman & Per Jensen - Ester Mosessons Gymnasium
Gepubliceerd: 1-9-2020 -
Patrik Severin - Gunnebo Slott och Trädgårdar
Gepubliceerd: 25-8-2020 -
Sutip Austad - Austad gård
Gepubliceerd: 24-6-2020 -
Christian Krantz
Gepubliceerd: 17-6-2020 -
Kristina Liljestrand
Gepubliceerd: 9-6-2020 -
Cecilia Ek - Susteco AB
Gepubliceerd: 3-6-2020 -
Bethanie Carney Almroth - Göteborgs Universitet
Gepubliceerd: 27-5-2020 -
Anders Breitholtz - Restauranglabbet
Gepubliceerd: 19-5-2020 -
Niclas Möller - Harrys Restauranger
Gepubliceerd: 12-5-2020 -
Sanna Norén - Nordic Choice Hotels
Gepubliceerd: 6-5-2020 -
Corina Akner
Gepubliceerd: 29-4-2020 -
Sandra Samuelsson
Gepubliceerd: 21-4-2020
I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.