Gastronomia
Een podcast door Catalunya R�dio
350 Afleveringen
-
La cuina italiana de l'Eugeni de Diego
Gepubliceerd: 15-2-2024 -
�s la cinquena gamma l'eina per millorar les condicions laborals als restaurants?
Gepubliceerd: 11-2-2024 -
Barcelona Wine Week
Gepubliceerd: 10-2-2024 -
El cigronet de l'Alta Anoia, una varietat recuperada
Gepubliceerd: 10-2-2024 -
El formatge artes� catal�
Gepubliceerd: 8-2-2024 -
Israel contra Gaza: quan la gana �s una arma de guerra
Gepubliceerd: 4-2-2024 -
Dones del vi
Gepubliceerd: 3-2-2024 -
Eric Ayala: "Vaig anar a estudiar a N�pols per entendre la tradici� de la pizza"
Gepubliceerd: 3-2-2024 -
Vins lliures
Gepubliceerd: 1-2-2024 -
Digue'm d'on ve el peix que compres i et dir� si t� anisakis
Gepubliceerd: 28-1-2024 -
Artesans del vi
Gepubliceerd: 27-1-2024 -
Rosa Rodon: "No sabem on �s el sostre de la gastronomia. Tots mengem, per� no tots cuinem"
Gepubliceerd: 27-1-2024 -
Carnestoltes i la botifarra d'ou
Gepubliceerd: 25-1-2024 -
Un plat amb t�fona a casa: plaer m�xim per 10 euros
Gepubliceerd: 21-1-2024 -
Formaci� de sommeliers
Gepubliceerd: 20-1-2024 -
Adeu a la por de cuinar amb microones!
Gepubliceerd: 20-1-2024 -
Jordi Ginabreda, les aventures d'un cuiner-ramader al Pla de l'Estany
Gepubliceerd: 18-1-2024 -
Volta al m�n a trav�s del picant
Gepubliceerd: 14-1-2024 -
Descobrim com es beu vi a casa de Felip VI
Gepubliceerd: 13-1-2024 -
Les "food trends" del 2024
Gepubliceerd: 13-1-2024
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast