Gastronomia
Een podcast door Catalunya R�dio
350 Afleveringen
-
El 15M de la gastronomia, cuineres sense restaurant i xurros de boniato
Gepubliceerd: 12-11-2023 -
Rafuel: "Amb bon producte �s molt dif�cil espatllar un plat"
Gepubliceerd: 11-11-2023 -
Lleida, pagesia i alimentaci�
Gepubliceerd: 9-11-2023 -
Gastronomia d'Andorra m�s enll� del formatge de bola i el Toblerone
Gepubliceerd: 5-11-2023 -
Joves viticultors del Pened�s i malvasia de Sitges
Gepubliceerd: 4-11-2023 -
Mites i realitats del vinagre
Gepubliceerd: 4-11-2023 -
Les cabres catalanes d'en Sergi i l'Imma a Begud�
Gepubliceerd: 2-11-2023 -
Marina Vilalta, una vida a les muntanyes
Gepubliceerd: 1-11-2023 -
Yonkis de la sal: tot sobre el condiment m�s utilitzat a la cuina, i a la ind�stria
Gepubliceerd: 29-10-2023 -
Redescobrim el vi bullit
Gepubliceerd: 28-10-2023 -
Galetes, panellets i castanyes!
Gepubliceerd: 28-10-2023 -
Peixos de la cuina catalana
Gepubliceerd: 26-10-2023 -
V�zquez Montalb�n, l'home que va democratitzar el plaer de la bona taula
Gepubliceerd: 22-10-2023 -
Presentem "La guia de vins de Catalunya 2024"
Gepubliceerd: 21-10-2023 -
Hamburgueses gourmet fetes a casa
Gepubliceerd: 21-10-2023 -
Les nous crespianes
Gepubliceerd: 19-10-2023 -
Obesitat infantil: quan el codi postal �s m�s important que el codi gen�tic
Gepubliceerd: 15-10-2023 -
Descobrim el millor vi catal� de l'any
Gepubliceerd: 14-10-2023 -
La mel caduca?
Gepubliceerd: 14-10-2023 -
D'El Rac� d'en Binu a les vinyes de pissarra
Gepubliceerd: 12-10-2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast