In The Drink: A Wine Podcast with Joe Campanale
Een podcast door In The Drink

Categorieën:
33 Afleveringen
-
33: Michael Cruse of Cruse Wine Co. & Ultramarine
Gepubliceerd: 12-11-2020 -
32: Andrea Piccin of Grifalco
Gepubliceerd: 4-11-2020 -
31: Michael Schmelzer of Monte Bernardi
Gepubliceerd: 27-10-2020 -
30: Giuseppe Vajra on Making Wine in the Pandemic
Gepubliceerd: 15-5-2020 -
29: Greg Doody on Importing Wine in the Pandemic
Gepubliceerd: 12-5-2020 -
28: Dustin Wilson on Selling Wine in the Pandemic
Gepubliceerd: 8-5-2020 -
27: Matt Licklider on Producing Wine in the Pandemic
Gepubliceerd: 5-5-2020 -
26: Pascaline Lepeltier on Owning a Restaurant in the Pandemic
Gepubliceerd: 1-5-2020 -
25: Eric Asimov on Covering Wine in the Pandemic
Gepubliceerd: 28-4-2020 -
24: Claire Naudin of Domaine Naudin-Ferrand
Gepubliceerd: 11-3-2020 -
23: Michele Smith & David Chapel of Domaine Chapel
Gepubliceerd: 3-3-2020 -
22: Luca Currado of Vietti
Gepubliceerd: 25-2-2020 -
21: Gavin Chanin of Chanin Winery
Gepubliceerd: 18-2-2020 -
20: Dave Foss of Lalou
Gepubliceerd: 11-2-2020 -
19: Roland Velich of Moric Winery
Gepubliceerd: 4-2-2020 -
18: David Lynch (Part 2)
Gepubliceerd: 24-9-2019 -
17: David Lynch (Part 1)
Gepubliceerd: 16-9-2019 -
16: Giulia Negri
Gepubliceerd: 9-9-2019 -
15: Alice Feiring
Gepubliceerd: 3-9-2019 -
14: Giuseppe Vaira of G.D. Vajra
Gepubliceerd: 20-8-2019
Brooklyn restaurateur and beverage expert Joe Campanale talks to some of the most interesting people from the wine and beverage world in his restaurant's wine cellar.