In The Drink: A Wine Podcast with Joe Campanale

Een podcast door In The Drink

Categorieën:

33 Afleveringen

  1. 33: Michael Cruse of Cruse Wine Co. & Ultramarine

    Gepubliceerd: 12-11-2020
  2. 32: Andrea Piccin of Grifalco

    Gepubliceerd: 4-11-2020
  3. 31: Michael Schmelzer of Monte Bernardi

    Gepubliceerd: 27-10-2020
  4. 30: Giuseppe Vajra on Making Wine in the Pandemic

    Gepubliceerd: 15-5-2020
  5. 29: Greg Doody on Importing Wine in the Pandemic

    Gepubliceerd: 12-5-2020
  6. 28: Dustin Wilson on Selling Wine in the Pandemic

    Gepubliceerd: 8-5-2020
  7. 27: Matt Licklider on Producing Wine in the Pandemic

    Gepubliceerd: 5-5-2020
  8. 26: Pascaline Lepeltier on Owning a Restaurant in the Pandemic

    Gepubliceerd: 1-5-2020
  9. 25: Eric Asimov on Covering Wine in the Pandemic

    Gepubliceerd: 28-4-2020
  10. 24: Claire Naudin of Domaine Naudin-Ferrand

    Gepubliceerd: 11-3-2020
  11. 23: Michele Smith & David Chapel of Domaine Chapel

    Gepubliceerd: 3-3-2020
  12. 22: Luca Currado of Vietti

    Gepubliceerd: 25-2-2020
  13. 21: Gavin Chanin of Chanin Winery 

    Gepubliceerd: 18-2-2020
  14. 20: Dave Foss of Lalou

    Gepubliceerd: 11-2-2020
  15. 19: Roland Velich of Moric Winery

    Gepubliceerd: 4-2-2020
  16. 18: David Lynch (Part 2)

    Gepubliceerd: 24-9-2019
  17. 17: David Lynch (Part 1)

    Gepubliceerd: 16-9-2019
  18. 16: Giulia Negri

    Gepubliceerd: 9-9-2019
  19. 15: Alice Feiring

    Gepubliceerd: 3-9-2019
  20. 14: Giuseppe Vaira of G.D. Vajra

    Gepubliceerd: 20-8-2019

1 / 2

Brooklyn restaurateur and beverage expert Joe Campanale talks to some of the most interesting people from the wine and beverage world in his restaurant's wine cellar.

Visit the podcast's native language site