Italian Dish
Een podcast door Christine Crews
35 Afleveringen
-
Coffee Italian Style
Gepubliceerd: 18-4-2023 -
Tortellini Fritti // Fried Tortellini
Gepubliceerd: 31-1-2023 -
Focaccia Integrale // Whole-wheat, Sourdough Focaccia
Gepubliceerd: 7-2-2021 -
Tuscan Beans // Fagioli all’Uccelletto
Gepubliceerd: 26-1-2021 -
How to Prep Artichokes // Carciofi Spinosi Sardi D.O.P.
Gepubliceerd: 16-1-2021 -
Fennel and Orange Salad // Insalata di Finocchi e Arance
Gepubliceerd: 7-1-2021 -
Pizzoccheri with Paolo from Thoughts on the Table
Gepubliceerd: 29-12-2020 -
Cappelletti
Gepubliceerd: 22-12-2020 -
Mulled Wine // Vin Brulè
Gepubliceerd: 14-12-2020 -
Bombardino Cocktail
Gepubliceerd: 7-12-2020 -
Chestnut Pasta // Lasagne Bastarde
Gepubliceerd: 30-11-2020 -
Persimmon Tart with Cocoa Crust and Hazelnuts
Gepubliceerd: 23-11-2020 -
Codfish with Black Olives and Tomatoes // Merluzzo in Umido
Gepubliceerd: 16-11-2020 -
Ragù alla Bolognese
Gepubliceerd: 9-11-2020 -
Chocolate Salami // Salame di Cioccolato
Gepubliceerd: 2-11-2020 -
Ribollita
Gepubliceerd: 26-10-2020 -
Chickpea Socca // Farinata di Ceci
Gepubliceerd: 19-10-2020 -
Pumpkin Gnocchi // Gnocchi di Zucca
Gepubliceerd: 12-10-2020 -
Cabbage and Potatoes // Verza e Patate
Gepubliceerd: 5-10-2020 -
Risotto with Gorgonzola, Pears, and Walnuts
Gepubliceerd: 28-9-2020
Italian food is undeniably among the most delicious cuisines in the world. Every week, join Christine, a home chef and American ex-pat in Florence, as she learns to cook traditional Italian specialties while dishing on what it's really like living in Italy. Whether you are traveling to Italy, love cooking Italian food, or want to learn more about Italian culture and quirks, this is the podcast for you.
