Julius' Voorraadkast

Een podcast door Julius Jaspers / Tonny Media - Vrijdagen

Vrijdagen

Categorieën:

108 Afleveringen

  1. Artisjok

    Gepubliceerd: 19-5-2023
  2. Bacon

    Gepubliceerd: 12-5-2023
  3. Ketchup

    Gepubliceerd: 5-5-2023
  4. Tonijn

    Gepubliceerd: 28-4-2023
  5. Maïs

    Gepubliceerd: 21-4-2023
  6. Rijst

    Gepubliceerd: 14-4-2023
  7. Spekkoek

    Gepubliceerd: 7-4-2023
  8. Vissaus

    Gepubliceerd: 31-3-2023
  9. Yoghurt

    Gepubliceerd: 24-3-2023
  10. Champignons

    Gepubliceerd: 17-3-2023
  11. Peper

    Gepubliceerd: 10-3-2023
  12. Ribeye

    Gepubliceerd: 3-3-2023
  13. Worcestershiresaus

    Gepubliceerd: 24-2-2023
  14. Tonkaboon

    Gepubliceerd: 17-2-2023
  15. Kimchi

    Gepubliceerd: 10-2-2023
  16. Knoflook

    Gepubliceerd: 3-2-2023
  17. Pinda

    Gepubliceerd: 27-1-2023
  18. Miso

    Gepubliceerd: 20-1-2023
  19. Champagne

    Gepubliceerd: 30-12-2022
  20. Oesters

    Gepubliceerd: 23-12-2022

3 / 6

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast.Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.