Keep Calm and Cook On with Julia Turshen
Een podcast door Julia Turshen
85 Afleveringen
-
Food is a Conduit with Marci Waldman
Gepubliceerd: 6-6-2019 -
Bonus: Live with Priya Krishna
Gepubliceerd: 29-5-2019 -
Don't Boil the Ocean with Kelly Fields
Gepubliceerd: 21-5-2019 -
Vallery Lomas: It's Complicated
Gepubliceerd: 8-5-2019 -
It’s All About Timing with Mona Talbott and Kate Arding
Gepubliceerd: 2-5-2019 -
Cécile McLorin Salvant on Food, Music + Desire
Gepubliceerd: 25-4-2019 -
Elazar Sontag on Cooking, Writing + Anxiety
Gepubliceerd: 18-4-2019 -
Why You with Hali Bey Ramdene
Gepubliceerd: 3-4-2019 -
Start Before You're Ready with Cecile Richards and Lauren Peterson
Gepubliceerd: 27-3-2019 -
Bonus: Cookbook Real Talk: An EATT Event
Gepubliceerd: 19-3-2019 -
Bonus: Atlanta's Queer Women in Food
Gepubliceerd: 12-3-2019 -
Bonus: Behind the Scenes at Oxo
Gepubliceerd: 7-3-2019 -
On Building Community with Liz Alpern
Gepubliceerd: 27-2-2019 -
On Mentorship with Hawa Hassan and Beth Linskey
Gepubliceerd: 20-2-2019 -
On Food as Conversation with Yasmin Khan
Gepubliceerd: 13-2-2019 -
On Being a Leader with Ashley Christensen
Gepubliceerd: 7-2-2019 -
On Embracing Fear with The Rousseau Sisters
Gepubliceerd: 30-1-2019 -
On Telling Women's Stories with Sara B. Franklin
Gepubliceerd: 24-1-2019 -
Asha Gomez, On Her Own Terms
Gepubliceerd: 18-1-2019 -
On Partnership with Jody Williams and Rita Sodi
Gepubliceerd: 9-1-2019
Cookbook author Julia Turshen speaks to some of the most interesting people in and around food. The conversations thoughtfully explore varied themes such as cooking, writing, mental health, relationships (professional and personal), volunteering, and more.