Kochleffel (From Let's Talk About Food)
Een podcast door Heritage Radio Network
84 Afleveringen
-
Do We Need a National Food Museum?
Gepubliceerd: 23-2-2023 -
Michael Moss, From War Correspondent to a War on Bad Food
Gepubliceerd: 20-2-2023 -
What's Next? A Conversation about the White House Conference on Hunger, Nutrition, and Health
Gepubliceerd: 2-2-2023 -
Kirsten Tobey: Creating a Revolution in School Food
Gepubliceerd: 26-1-2023 -
Slow Cooked: Marion Nestle's New Memoir
Gepubliceerd: 27-10-2022 -
To Fall in Love, Drink This
Gepubliceerd: 6-10-2022 -
When you teach a doctor to cook...
Gepubliceerd: 22-9-2022 -
Flipping for Filipino Barbecue: The Fattened Caf
Gepubliceerd: 16-9-2022 -
Eat Like a Pig, Run Like a Horse
Gepubliceerd: 9-9-2022 -
Matthew Martin, From Homeless to Hero
Gepubliceerd: 28-7-2022 -
Brewing the American Dream (Part 2)
Gepubliceerd: 15-7-2022 -
Brewing the American Dream (Part 1)
Gepubliceerd: 15-7-2022 -
Lawyers to the (FOOD) Rescue
Gepubliceerd: 13-6-2022 -
Lance Gould: From Huff Po to Elephants, Food and the Brooklyn Story Lab
Gepubliceerd: 18-5-2022 -
Chef Josh Lewin Builds His Dream House
Gepubliceerd: 28-4-2022 -
Her Eminence, Nancy Harmon Jenkins
Gepubliceerd: 7-4-2022 -
Young Guns: Jack Barber of Mainely Burgers
Gepubliceerd: 29-3-2022 -
Henry Patterson is off to Poland
Gepubliceerd: 22-3-2022 -
Marion Nestle: A Modern Day Joan of Arc?
Gepubliceerd: 7-3-2022 -
Darin Detwiler: Tragedy Carves a Food Safety Hero
Gepubliceerd: 1-3-2022
From Let's Talk About Food, Kochleffel is a new special series that focuses on the remarkable contributions of Jewish women to the world of food. Host Louisa Kasdon interviews chefs, writers, and more, giving us a picture of women who have contributed to food and food dialogue.