Line Cook Thoughts
Een podcast door Line cook thoughts
215 Afleveringen
-
Episode 40: Mentorship In Our Industry
Gepubliceerd: 19-6-2019 -
Episode 39: The One About Duane Brown
Gepubliceerd: 16-6-2019 -
Episode 38: A Chat About Passion For The Food Industry
Gepubliceerd: 12-6-2019 -
Episode 37: A Tribute To Chef Anthony Bourdain
Gepubliceerd: 8-6-2019 -
Episode 36: The One About Kareem Roberts
Gepubliceerd: 2-6-2019 -
Episode 35: Emperor of Chef's, Godfather of Foodies: Auguste Escoffier
Gepubliceerd: 29-5-2019 -
Episode 34: The One About Michael Ruhlman
Gepubliceerd: 26-5-2019 -
Episode 33: 5 Minutes To Close
Gepubliceerd: 22-5-2019 -
Episode 32: The One About Jenny Dorsey Part 1
Gepubliceerd: 19-5-2019 -
Episode 31: The Empathetic Ramp Forager
Gepubliceerd: 16-5-2019 -
Episode 30: The One About Lowana Lunasco
Gepubliceerd: 12-5-2019 -
Episode 29: Mushroom Toast, Two Poached Eggs and A Glass of Orange Juice
Gepubliceerd: 8-5-2019 -
Episode 28: The One About Sam Bacharach
Gepubliceerd: 5-5-2019 -
Episode 27: A Stage And The Inability To Use The Subway
Gepubliceerd: 1-5-2019 -
Episode 26: The One About Jerry Fischetti
Gepubliceerd: 28-4-2019 -
Episode 25: Paying Dues, Signature Items, and Being Friends With A Sommelier
Gepubliceerd: 24-4-2019 -
Episode 24: The One About Joe Sasto
Gepubliceerd: 21-4-2019 -
Episode 23: Just a Cook?
Gepubliceerd: 17-4-2019 -
Episode 22: The One About Lauren Joffrion
Gepubliceerd: 14-4-2019 -
Episode 21: The One About Louis Robinson
Gepubliceerd: 10-4-2019
A podcast focusing on the everyday workers of the food service industry. I strive to promote cooks and other food service workers, and give an audio experience that help listeners relate to these stories. Send your stories to@linecookthoughts on Instagram.