Modern Persian Food
Een podcast door Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Woensdagen
180 Afleveringen
-
Savoring Summer: Joojeh Kabob for Your Summer Cookouts
Gepubliceerd: 7-6-2023 -
Connecting Cultures & Generations Through Food: Natalie Jahangiry's Modern Persian Kitchen Journey
Gepubliceerd: 31-5-2023 -
Elevate Your Summer Picnics: A Persian Twist on Outdoor Gatherings
Gepubliceerd: 24-5-2023 -
Macaroni Tahdig with Chef Orly
Gepubliceerd: 17-5-2023 -
How to Throw a Persian Tea Party
Gepubliceerd: 10-5-2023 -
Bachelor Cooking with Reza Jax
Gepubliceerd: 3-5-2023 -
Saffron with Special Guest Mersedeh Prewer
Gepubliceerd: 26-4-2023 -
Kashk with Omid The Caspian Chef
Gepubliceerd: 19-4-2023 -
Persian Superstitions
Gepubliceerd: 12-4-2023 -
Persian Easter Traditions
Gepubliceerd: 5-4-2023 -
Persian Passover with special guest Penny Davidi
Gepubliceerd: 29-3-2023 -
Halva
Gepubliceerd: 22-3-2023 -
Setting Sofreh
Gepubliceerd: 15-3-2023 -
Persian Beer with Zahra
Gepubliceerd: 8-3-2023 -
Persian New Year | Norooz/Nowruz
Gepubliceerd: 1-3-2023 -
Persian Pizza
Gepubliceerd: 22-2-2023 -
Vegan Persian Food with Elham
Gepubliceerd: 15-2-2023 -
Persian Dates
Gepubliceerd: 8-2-2023 -
Blending Persian Culture into Families
Gepubliceerd: 1-2-2023 -
Top 5 Items to Shop for in a Persian Market
Gepubliceerd: 25-1-2023
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
