The Menu
Een podcast door Monocle
608 Afleveringen
-
Toklas, Finnair’s in-flight menu and Provençal truffles
Gepubliceerd: 15-3-2024 -
Food Neighbourhoods #375: Dublin Coffee Festival
Gepubliceerd: 12-3-2024 -
Ajabu Cocktail and Spirits Festival, One House Bakery and crêpes Suzette
Gepubliceerd: 8-3-2024 -
Food Neighbourhoods #374: Florence
Gepubliceerd: 5-3-2024 -
Ailime, Dorsia and chef Albert Ponzo
Gepubliceerd: 1-3-2024 -
Food Neighbourhoods #373: George Town, Malaysia
Gepubliceerd: 27-2-2024 -
The sweet stuff
Gepubliceerd: 23-2-2024 -
Food Neighbourhoods #372: Aksaray
Gepubliceerd: 20-2-2024 -
The Finnish love of rye, Valle Isarco wines and chef Jean-Philippe Blondet
Gepubliceerd: 16-2-2024 -
Food Neighbourhoods #371: Avignon
Gepubliceerd: 13-2-2024 -
‘A Book about Bread’, Clyde’s Fine Diner and Domaine de Mourchon
Gepubliceerd: 9-2-2024 -
Food Neighbourhoods #370: Tainan
Gepubliceerd: 6-2-2024 -
Glenfiddich and Club des Chefs des Chefs
Gepubliceerd: 2-2-2024 -
Food Neighbourhoods #369: Weserstrasse, Berlin
Gepubliceerd: 30-1-2024 -
Chef Daniel Humm, Lộ Quậy Singapore and St Moritz’s culinary scene
Gepubliceerd: 26-1-2024 -
Food Neighbourhoods #368: Sankthanshaugen, Oslo
Gepubliceerd: 23-1-2024 -
A postcard from Shoreditch
Gepubliceerd: 19-1-2024 -
Food Neighbourhoods #367: Burgundy
Gepubliceerd: 16-1-2024 -
‘The Cheese Life’, Austria’s soybean revival and Sentia
Gepubliceerd: 12-1-2024 -
Food Neighbourhoods #366: Rebellious Wine Club, London
Gepubliceerd: 9-1-2024
Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.