The Menu
Een podcast door Monocle
634 Afleveringen
-
Chef Daniel Humm, Lộ Quậy Singapore and St Moritz’s culinary scene
Gepubliceerd: 26-1-2024 -
Food Neighbourhoods #368: Sankthanshaugen, Oslo
Gepubliceerd: 23-1-2024 -
A postcard from Shoreditch
Gepubliceerd: 19-1-2024 -
Food Neighbourhoods #367: Burgundy
Gepubliceerd: 16-1-2024 -
‘The Cheese Life’, Austria’s soybean revival and Sentia
Gepubliceerd: 12-1-2024 -
Food Neighbourhoods #366: Rebellious Wine Club, London
Gepubliceerd: 9-1-2024 -
The best of 2023, part two
Gepubliceerd: 5-1-2024 -
Food Neighbourhoods #365: Little Italy, San Diego
Gepubliceerd: 2-1-2024 -
The best of 2023, part one
Gepubliceerd: 29-12-2023 -
Festive drinking and dining
Gepubliceerd: 22-12-2023 -
Food Neighbourhoods #364: Porta Venezia, Milan
Gepubliceerd: 19-12-2023 -
Christmas Special
Gepubliceerd: 15-12-2023 -
Food Neighbourhoods #363: The Monocle Christmas Market, London
Gepubliceerd: 12-12-2023 -
‘Slow Food, Fast Cars’ and Eline restaurant
Gepubliceerd: 8-12-2023 -
Food Neighbourhoods #362: The Monocle Christmas Market, Zürich
Gepubliceerd: 5-12-2023 -
‘Vintage Crime: A Short History of Wine Fraud’, Copenhagen coffee culture and Jorg Zupan
Gepubliceerd: 1-12-2023 -
Food Neighbourhoods #361: Kuching, Malaysia
Gepubliceerd: 28-11-2023 -
Kudu Collective, chestnut season in Portugal and San Francisco’s Thanksgiving traditions
Gepubliceerd: 24-11-2023 -
Food Neighbourhoods #360: Rue des Martyrs, Paris
Gepubliceerd: 21-11-2023 -
Hainan House, Ukrainian Borscht and La Marzocco Espresso Academy
Gepubliceerd: 17-11-2023
Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.
