100 Afleveringen

  1. Vanja van der Leeden, kookboekenschrijver en kok, praat met Petra Possel over haar nieuwe boek Italopop

    Gepubliceerd: 19-1-2024
  2. Samuel Levie, worstenmaker, praat met Petra Possel over ‘de vleesparadox'

    Gepubliceerd: 12-1-2024
  3. Chef Helmi Smeulders (Caribbean Chef), slateler Marshall Damiana & culinair creator Kris Kierindongo locatie aflevering op Curaçao

    Gepubliceerd: 5-1-2024
  4. Wijnschrijver Harold Hamersma zet met Petra Possel hoofd en smaakpapillen aan het werk

    Gepubliceerd: 29-12-2023
  5. Cees Holtkamp, banketbakker, is te gast bij Petra Possel.

    Gepubliceerd: 22-12-2023
  6. Jeroen Woe, cabaretier en foodie, is te gast bij Petra Possel.

    Gepubliceerd: 15-12-2023
  7. Wil Demandt, voormalig chef restaurant Bordewijk, is te gast bij Petra Possel.

    Gepubliceerd: 8-12-2023
  8. Hiske Versprille, keukenprins Pieter en host Petra Possel over afscheidseten.

    Gepubliceerd: 1-12-2023
  9. Regula Ysewijn & Hilary Akers over koek en het laten ademen vanwijn

    Gepubliceerd: 24-11-2023
  10. Janneke Vreugdenhil en Hassnae Bouazza over gezond eten & gezonde couscous

    Gepubliceerd: 17-11-2023
  11. Sun Li , schrijver en Hilary Akers, culinair journalist over Chin. Ind. Rest. en Sefardische sinaasappelcake

    Gepubliceerd: 10-11-2023
  12. Yvette van Boven en Hiske Versprille, culinair journalisten, over kookboeken en rouwstoof

    Gepubliceerd: 10-11-2023
  13. Paul de Leeuw en Matay de Mayee over moeders keuken, van Rotterdam tot Suryoye

    Gepubliceerd: 3-11-2023
  14. Welmoed Bezoen en Karin van Munster over wilde keukens en Chinese take away

    Gepubliceerd: 27-10-2023
  15. De Surimams over Surinaams eten, culinair journalist Hilary Akers over Sri Lankese curry

    Gepubliceerd: 20-10-2023
  16. Emma de Thouars en Hiske Versprille over noedels en Alison Roman

    Gepubliceerd: 13-10-2023
  17. Zangeres Karsu over Turkije, de Turkse keuken en de aardbeving

    Gepubliceerd: 6-10-2023
  18. Cocktailkoningin Tess Posthumus en culinair journalist Jacques Hermus over shaked & stirred en Franse cassoulet

    Gepubliceerd: 3-10-2023
  19. Katinka Lansink Dodero en Hassnae Bouazza over de Cocina Nikkei in Peru en meer

    Gepubliceerd: 23-9-2023
  20. trailer Smakelijk Podcast

    Gepubliceerd: 22-9-2023

5 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.