92 Afleveringen

  1. Regula Ysewijn & Hilary Akers over koek en het laten ademen vanwijn

    Gepubliceerd: 24-11-2023
  2. Janneke Vreugdenhil en Hassnae Bouazza over gezond eten & gezonde couscous

    Gepubliceerd: 17-11-2023
  3. Sun Li , schrijver en Hilary Akers, culinair journalist over Chin. Ind. Rest. en Sefardische sinaasappelcake

    Gepubliceerd: 10-11-2023
  4. Yvette van Boven en Hiske Versprille, culinair journalisten, over kookboeken en rouwstoof

    Gepubliceerd: 10-11-2023
  5. Paul de Leeuw en Matay de Mayee over moeders keuken, van Rotterdam tot Suryoye

    Gepubliceerd: 3-11-2023
  6. Welmoed Bezoen en Karin van Munster over wilde keukens en Chinese take away

    Gepubliceerd: 27-10-2023
  7. De Surimams over Surinaams eten, culinair journalist Hilary Akers over Sri Lankese curry

    Gepubliceerd: 20-10-2023
  8. Emma de Thouars en Hiske Versprille over noedels en Alison Roman

    Gepubliceerd: 13-10-2023
  9. Zangeres Karsu over Turkije, de Turkse keuken en de aardbeving

    Gepubliceerd: 6-10-2023
  10. Cocktailkoningin Tess Posthumus en culinair journalist Jacques Hermus over shaked & stirred en Franse cassoulet

    Gepubliceerd: 3-10-2023
  11. Katinka Lansink Dodero en Hassnae Bouazza over de Cocina Nikkei in Peru en meer

    Gepubliceerd: 23-9-2023
  12. trailer Smakelijk Podcast

    Gepubliceerd: 22-9-2023

5 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.