The Beef Loving Chefs Podcast
Een podcast door Texas Beef Council
10 Afleveringen
-
#010 - Celebrity Chef John Tesar
Gepubliceerd: 2-2-2021 -
#009 - Chef Cody Hayes, Culinary Arts Chef Instructor, Dr. Gene Burton College
Gepubliceerd: 17-12-2020 -
#008 - Dr. Jason Cleere, Asso. Professor & Extension Beef Cattle Specialist, Texas A&M
Gepubliceerd: 3-12-2020 -
#007 - Steve DeShazo, Senior Director, Culinary, Pastry, and Hospitality, Dallas College
Gepubliceerd: 3-11-2020 -
#006 - Chef Diego Galicia, Master of Modern Mexican Cuisine
Gepubliceerd: 27-10-2020 -
#005 - Chef Morris Salerno, Bistecca Steakhouse
Gepubliceerd: 20-10-2020 -
#004 - Daniel Vaughn, Barbecue Editor of Texas Monthly Magazine
Gepubliceerd: 13-10-2020 -
#003 - Dr. Davey Griffin, Meat Scientist
Gepubliceerd: 6-10-2020 -
#002 - Dr. Emily Williams Knight, CEO Texas Restaurant Association
Gepubliceerd: 1-10-2020 -
#001 - Chef Larry Delgado
Gepubliceerd: 29-9-2020
1 / 1
Presented by the Texas Beef Council