The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
Een podcast door FoodFM Radio - Vrijdagen
220 Afleveringen
-
Episode 199 - Ribera del Duero
Gepubliceerd: 31-1-2025 -
Episode 198 - Alice Paillard
Gepubliceerd: 24-1-2025 -
Episode 197 - Dawn Davies MW on North American Whisky
Gepubliceerd: 17-1-2025 -
Episode 196 - Bar trends with Emma Hutchison
Gepubliceerd: 10-1-2025 -
Episode 195 - Drinks in 2025 with Richard Siddle
Gepubliceerd: 3-1-2025 -
Episode 194 - Dry January
Gepubliceerd: 27-12-2024 -
Episode 193 - Highlights of Series 16
Gepubliceerd: 20-12-2024 -
Episode 192 - Alsace with Anne Krebiehl MW and Eric Zwiebel MS
Gepubliceerd: 13-12-2024 -
Episode 191 - Whisky’s ‘ultimate experience’
Gepubliceerd: 6-12-2024 -
Episode 190 - Rombauer’s Richie Allen
Gepubliceerd: 29-11-2024 -
Episode 189 - Europe’s best sommelier + agave spirits masterclass
Gepubliceerd: 22-11-2024 -
Episode 188 - Dominique Demarville + ‘pre-loved’ whisky
Gepubliceerd: 15-11-2024 -
Episode 187 - South Africa’s winning wines + world whisky with Billy Abbott
Gepubliceerd: 8-11-2024 -
Episode 186 - Alice Lascelles on The Martini + Japanese whisky with Billy Abbott
Gepubliceerd: 1-11-2024 -
Episode 185 - Michel Drappier
Gepubliceerd: 25-10-2024 -
Episode 184 - Kristiane Sherry’s whisky report + Irish whisky with Billy Abbott
Gepubliceerd: 18-10-2024 -
Episode 183 - Whisky with Billy Abbott
Gepubliceerd: 11-10-2024 -
Episode 182 - Fr’um founder Anthony Peart
Gepubliceerd: 4-10-2024 -
Episode 181 - Highlights of Series 15
Gepubliceerd: 27-9-2024 -
Episode 180 - Gérard Bertrand
Gepubliceerd: 20-9-2024
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.