The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
Een podcast door FoodFM Radio - Vrijdagen
220 Afleveringen
-  Episode 199 - Ribera del DueroGepubliceerd: 31-1-2025
-  Episode 198 - Alice PaillardGepubliceerd: 24-1-2025
-  Episode 197 - Dawn Davies MW on North American WhiskyGepubliceerd: 17-1-2025
-  Episode 196 - Bar trends with Emma HutchisonGepubliceerd: 10-1-2025
-  Episode 195 - Drinks in 2025 with Richard SiddleGepubliceerd: 3-1-2025
-  Episode 194 - Dry JanuaryGepubliceerd: 27-12-2024
-  Episode 193 - Highlights of Series 16Gepubliceerd: 20-12-2024
-  Episode 192 - Alsace with Anne Krebiehl MW and Eric Zwiebel MSGepubliceerd: 13-12-2024
-  Episode 191 - Whisky’s ‘ultimate experience’Gepubliceerd: 6-12-2024
-  Episode 190 - Rombauer’s Richie AllenGepubliceerd: 29-11-2024
-  Episode 189 - Europe’s best sommelier + agave spirits masterclassGepubliceerd: 22-11-2024
-  Episode 188 - Dominique Demarville + ‘pre-loved’ whiskyGepubliceerd: 15-11-2024
-  Episode 187 - South Africa’s winning wines + world whisky with Billy AbbottGepubliceerd: 8-11-2024
-  Episode 186 - Alice Lascelles on The Martini + Japanese whisky with Billy AbbottGepubliceerd: 1-11-2024
-  Episode 185 - Michel DrappierGepubliceerd: 25-10-2024
-  Episode 184 - Kristiane Sherry’s whisky report + Irish whisky with Billy AbbottGepubliceerd: 18-10-2024
-  Episode 183 - Whisky with Billy AbbottGepubliceerd: 11-10-2024
-  Episode 182 - Fr’um founder Anthony PeartGepubliceerd: 4-10-2024
-  Episode 181 - Highlights of Series 15Gepubliceerd: 27-9-2024
-  Episode 180 - Gérard BertrandGepubliceerd: 20-9-2024
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.
 
 