The Four Top: Wine News and Culture
Een podcast door The Four Top
191 Afleveringen
-
Ep. 190: ICE's Chilling Effect on the Wine World
Gepubliceerd: 27-2-2025 -
Ep. 189: A Wine Community Faces the Unimaginable
Gepubliceerd: 29-1-2025 -
Ep. 188: Nootropics and Adaptogens, Anyone?
Gepubliceerd: 15-1-2025 -
Ep. 187: New Year, Same Trends
Gepubliceerd: 9-1-2025 -
Ep. 186: Happy New Year from The Four Top!
Gepubliceerd: 1-1-2025 -
Ep. 185: Holiday Tales from The Four Top
Gepubliceerd: 25-12-2024 -
Ep. 184: Let Me Google That for You
Gepubliceerd: 18-12-2024 -
Ep. 183: Crushed Glass & ICE Advice
Gepubliceerd: 11-12-2024 -
Ep. 182: Tequila Tariffs and Ancient Vines
Gepubliceerd: 4-12-2024 -
Ep. 181: Pizza Wine & Faux Foie Gras
Gepubliceerd: 27-11-2024 -
Ep. 180: (Thirty-Five Million) Buck Chuck
Gepubliceerd: 20-11-2024 -
Ep. 179: Tariffs and Toxic Waste
Gepubliceerd: 13-11-2024 -
Ep. 178: Napa Handles the Heat
Gepubliceerd: 6-11-2024 -
Ep. 177: Ghosts, Ghouls, and GPTs
Gepubliceerd: 30-10-2024 -
Ep. 176: Chardonngay and a New AVA
Gepubliceerd: 23-10-2024 -
Ep. 175: Blue Zones B.S. and Billion Dollar Buyouts
Gepubliceerd: 16-10-2024 -
Ep. 174: Dock Strikes and Chip Farms
Gepubliceerd: 9-10-2024 -
Ep. 173: The Joy of Wine
Gepubliceerd: 2-10-2024 -
Ep. 172: India is Bucking Wine Trends
Gepubliceerd: 25-9-2024 -
Ep. 171: The Four Top’s Excellent UK Adventure
Gepubliceerd: 18-9-2024
Each week, wine media veteran Katherine Cole serves up and breaks down the four biggest stories in the vinous world with help from The Four Top team, including our contributing cohost, Martín Reyes, MW. Come for the headlines, stick around for the occasional bad pun, and savor the conversation. The Four Top is winner of both the James Beard and IACP awards for Best Culinary Podcast.
