The Four Top: Wine News and Culture
Een podcast door The Four Top
191 Afleveringen
-
Ep. 90: The New (Non) Rules of Wine Pairing
Gepubliceerd: 10-9-2021 -
Ep. 89: How To Appear Normal at Social Events
Gepubliceerd: 9-4-2021 -
Ep. 88: Why Wine is Rock & Roll
Gepubliceerd: 2-3-2021 -
Ep. 87: Cannabis in the Kitchen
Gepubliceerd: 12-2-2021 -
Ep. 86: Reenvisioning Food Media for an Equitable Future
Gepubliceerd: 25-1-2021 -
Ep. 85: Diet Lies
Gepubliceerd: 12-1-2021 -
Ep. 84: Time for Change in the Wine Industry
Gepubliceerd: 21-12-2020 -
Ep. 83: Celebrating Hispanic Roots in Winemaking
Gepubliceerd: 7-12-2020 -
Ep. 82: Harvest in 2020 – A Year Like No Other
Gepubliceerd: 2-11-2020 -
Ep. 81: ‘Junk’ Food & Judgment
Gepubliceerd: 5-10-2020 -
Ep. 80: Reenvisioning Food Media for an Equitable Future
Gepubliceerd: 7-9-2020 -
Ep. 79: Food, Film, and Fiction
Gepubliceerd: 3-8-2020 -
Ep. 78: Why Veganism Matters Now
Gepubliceerd: 6-7-2020 -
Ep. 77: Eating On The Edge
Gepubliceerd: 1-6-2020 -
Ep. 76: Meet the New Wave of Culinary E-Entrepreneurs
Gepubliceerd: 4-5-2020 -
Ep. 75: Diet Lies
Gepubliceerd: 6-4-2020 -
Ep. 74: Coronavirus Hits The Food Industry
Gepubliceerd: 22-3-2020 -
Ep. 73: The Future Of Food Is The Past
Gepubliceerd: 2-3-2020 -
Ep. 72: Special Episode - Assemblage Symposium
Gepubliceerd: 18-2-2020 -
Ep. 71: Bonus Episode - Interview with Nancy Rommelmann
Gepubliceerd: 5-2-2020
Each week, wine media veteran Katherine Cole serves up and breaks down the four biggest stories in the vinous world with help from The Four Top team, including our contributing cohost, Martín Reyes, MW. Come for the headlines, stick around for the occasional bad pun, and savor the conversation. The Four Top is winner of both the James Beard and IACP awards for Best Culinary Podcast.
