THE NINE ontdek je onbewuste drijfveren

Een podcast door: Erica Malenstein, Minoesch Jorissen

Welkom bij the Nine! In deze podcast verheldert Erica Malenstein in gesprek met Minoesch Jorissen in elke aflevering één van de negen purpose designs.

Erica is schrijfster van het boek The Nine dat over de negen op het enneagram geïnspireerde purpose designs gaat

Welkom bij the Nine! In deze podcast verheldert Erica Malenstein in gesprek met Minoesch Jorissen in elke aflevering één van de negen purpose designs.

Erica is schrijfster van het boek The Nine dat over de negen op het enneagram geïnspireerde purpose designs gaat. 

Eén van de designs legt jouw onbewuste drijfveren bloot. De andere acht gaan over je familie en vrienden. Zo leer je niet alleen meer over jezelf, maar begrijp je ook beter waarom de mensen om je heen anders in elkaar zitten dan jij. 

1. de balletdanser, 2. de tuinier, 3. de bruggenbouwer, 4. de kunstenaar, 5. de zeiler, 6. de ontwerper, 7. de ontdekkingsreiziger, 8. de krijger, en 9. het stamhoofd. Welk purpose design past bij jou?


Erica Malenstein

Erica is drijfverencoach en het brein achter de negen purpose designs. Hierover schreef ze het boek the Nine. Ze geeft persoonlijke sessies en workshops en inspireert zo mensen om hun onbewuste drijfveren te ontdekken. 


Minoesch Jorissen

In de jaren ’90 begon Minoesch haar carrière als presentatrice bij de NCRV.. Ze groeide uit tot all around presentator bij RTL 4, waar ze verschillende soorten programma’s presenteerde. Ze is al 15 jaar een communicatie-professional voor zowel groepen als èèn op èèn in het bedrijfsleven en de mediawereld.


Wil je meer the Nine? Kijk op www.thenine.world, volg ons op Instagram: @thenine.world of mail naar [email protected]