The Sustainable Food Trust Podcast
Een podcast door Patrick Holden - Woensdagen
63 Afleveringen
-
Anya Hindmarch on compostable leather and non-toxic fashion
Gepubliceerd: 7-4-2022 -
Simon Fairlie on getting started in farming
Gepubliceerd: 24-3-2022 -
Satish Kumar on planetary peace and regeneration
Gepubliceerd: 10-3-2022 -
Sustainable Food Stories featuring Andy Cato
Gepubliceerd: 29-12-2021 -
Thomasina Miers on responsible restauranting and food waste
Gepubliceerd: 9-12-2021 -
Josiah Meldrum on self-sufficiency and food resilience
Gepubliceerd: 11-11-2021 -
Gunhild Stordalen on sustainable food system success
Gepubliceerd: 29-10-2021 -
Sustainable Food Stories featuring Sue Pritchard
Gepubliceerd: 13-10-2021 -
Sustainable Food Stories featuring Lord Benyon
Gepubliceerd: 17-9-2021 -
Sustainable Food Stories featuring Nicolette Hahn Niman
Gepubliceerd: 3-9-2021 -
Sustainable Food Stories featuring Tom Watson
Gepubliceerd: 23-7-2021 -
Sustainable Food Stories featuring Anna Jones
Gepubliceerd: 9-7-2021 -
In conversation with John Sauven
Gepubliceerd: 18-3-2021 -
In conversation with Dr Harpinder Sandhu
Gepubliceerd: 12-3-2021 -
In conversation with Alice Waters
Gepubliceerd: 26-2-2021 -
In conversation with Zach Bush
Gepubliceerd: 11-2-2021 -
In conversation with Tim Mead
Gepubliceerd: 29-1-2021 -
In conversation with Lord John Bird
Gepubliceerd: 15-1-2021 -
In conversation with Alice Holden
Gepubliceerd: 18-12-2020 -
In conversation with Alice Holden
Gepubliceerd: 18-12-2020
The Sustainable Food Trust podcast questions current food production methods and sheds light on the future of farming. Chief Executive Patrick Holden hears from a range of voices, including policymakers, business leaders, food producers and campaigners, about some of the issues facing farming systems across the world.
