Toekomst van ons eten | BNR
Een podcast door BNR Nieuwsradio

30 Afleveringen
-
Volle supermarkten versus lege magen
Gepubliceerd: 29-4-2021 -
Alternatieve eiwitten: in 2050 geen vlees, maar algen op je bord?
Gepubliceerd: 22-4-2021 -
Exit voedselverspilling: utopie of kan het?
Gepubliceerd: 15-4-2021 -
Serie 2: Voeding van morgen
Gepubliceerd: 7-4-2021 -
Met deze slimme trucs eet jij gezond en duurzaam
Gepubliceerd: 15-6-2020 -
Voedselverpakkingen: een vloek of een zegen?
Gepubliceerd: 8-6-2020 -
Zo eten we gezond in de toekomst
Gepubliceerd: 2-6-2020 -
Zo worden in 2050 alle negen miljard monden wereldwijd gevoed
Gepubliceerd: 25-5-2020 -
Welke vleesvervanger leggen we over dertig jaar op de barbecue?
Gepubliceerd: 25-5-2020 -
Nieuw: Voeding van morgen
Gepubliceerd: 24-4-2020
Jigal Krant bezoekt boeren, tuinders en ondernemers die pionieren met exotische producten en gewassen. Voedsel dat we nu nog importeren uit landen hier ver vandaan. Wat bezielt deze baanbrekers? Zijn ze succesvol? Levert lokale teelt milieuwinst op en smaken exotische gewassen van Nederlandse bodem even lekker als wanneer we ze importeren uit hun eigen habitat?