Toekomst van ons eten | BNR

Een podcast door BNR Nieuwsradio

30 Afleveringen

  1. Volle supermarkten versus lege magen

    Gepubliceerd: 29-4-2021
  2. Alternatieve eiwitten: in 2050 geen vlees, maar algen op je bord?

    Gepubliceerd: 22-4-2021
  3. Exit voedselverspilling: utopie of kan het?

    Gepubliceerd: 15-4-2021
  4. Serie 2: Voeding van morgen

    Gepubliceerd: 7-4-2021
  5. Met deze slimme trucs eet jij gezond en duurzaam

    Gepubliceerd: 15-6-2020
  6. Voedselverpakkingen: een vloek of een zegen?

    Gepubliceerd: 8-6-2020
  7. Zo eten we gezond in de toekomst

    Gepubliceerd: 2-6-2020
  8. Zo worden in 2050 alle negen miljard monden wereldwijd gevoed

    Gepubliceerd: 25-5-2020
  9. Welke vleesvervanger leggen we over dertig jaar op de barbecue?

    Gepubliceerd: 25-5-2020
  10. Nieuw: Voeding van morgen

    Gepubliceerd: 24-4-2020

2 / 2

Jigal Krant bezoekt boeren, tuinders en ondernemers die pionieren met exotische producten en gewassen. Voedsel dat we nu nog importeren uit landen hier ver vandaan. Wat bezielt deze baanbrekers? Zijn ze succesvol? Levert lokale teelt milieuwinst op en smaken exotische gewassen van Nederlandse bodem even lekker als wanneer we ze importeren uit hun eigen habitat?