172 Afleveringen

  1. Awesome Sparkling Wine... From WA?!

    Gepubliceerd: 26-5-2023
  2. The OTHER places in Australia that make Pinot Noir

    Gepubliceerd: 18-5-2023
  3. The evolution of Margaret River Chardonnay

    Gepubliceerd: 12-5-2023
  4. We're into Cabernet Franc

    Gepubliceerd: 4-5-2023
  5. Cellar Section Battle: finding the best aged wines

    Gepubliceerd: 27-4-2023
  6. Everything that can go wrong in the vineyard

    Gepubliceerd: 21-4-2023
  7. We're obsessed: East Coast Tassie

    Gepubliceerd: 13-4-2023
  8. Get around Verdelho!

    Gepubliceerd: 7-4-2023
  9. Costco wine: Worth the membership?

    Gepubliceerd: 30-3-2023
  10. French wine, in this economy? Part 2

    Gepubliceerd: 24-3-2023
  11. French wine, in this economy? We show you how.

    Gepubliceerd: 17-3-2023
  12. Blind tasting Burgundy: from $45 Bourgogne to $250 Premier Cru. The difference will be obvious... right?

    Gepubliceerd: 9-3-2023
  13. Why do we do this to ourselves? Blind tasting.

    Gepubliceerd: 2-3-2023
  14. Southern Tassie

    Gepubliceerd: 23-2-2023
  15. How much should you spend on Chablis?

    Gepubliceerd: 16-2-2023
  16. Mornington Pinot Noir

    Gepubliceerd: 9-2-2023
  17. A spot of bad news

    Gepubliceerd: 2-2-2023
  18. Chenin Blanc rocks.

    Gepubliceerd: 26-1-2023
  19. Piquette: The not-quite-wine we can't get enough of

    Gepubliceerd: 19-1-2023
  20. Is Yarra Valley Cabernet underrated?

    Gepubliceerd: 12-1-2023

4 / 9

The fun + frank podcast which helps you navigate the world of wine. Hosted by Australia's first female Master of Wine Meg Brodtmann, and self-titled Master of Sabrage Mel Gilcrist.