172 Afleveringen

  1. Viognier (viogn-YEAH!)

    Gepubliceerd: 28-7-2022
  2. The dream life? What it's like to be a food + wine reviewer with Kara Monssen

    Gepubliceerd: 21-7-2022
  3. Is Aussie Prosecco as good as the OG from Italy? Let's find out.

    Gepubliceerd: 14-7-2022
  4. Funky and Fortified - Part 2 of Rutherglen with Nick Brown

    Gepubliceerd: 7-7-2022
  5. Rutherglen + aged Marsanne with Nick Brown

    Gepubliceerd: 30-6-2022
  6. All about Gamay (Gam-yay!)

    Gepubliceerd: 23-6-2022
  7. Beware the brie: pairing cheese + wine

    Gepubliceerd: 17-6-2022
  8. Aldi wines we'd actually buy

    Gepubliceerd: 9-6-2022
  9. Italy part 2: Piedmont

    Gepubliceerd: 2-6-2022
  10. Italy part 1: Veneto

    Gepubliceerd: 26-5-2022
  11. Scottie Blind Tests Meg + Mel

    Gepubliceerd: 19-5-2022
  12. Spanish Reds from Rioja

    Gepubliceerd: 12-5-2022
  13. Make Meg love Mumm

    Gepubliceerd: 5-5-2022
  14. Get around Grüner Veltliner

    Gepubliceerd: 28-4-2022
  15. Pairing wine with snack food

    Gepubliceerd: 21-4-2022
  16. All about New Zealand (well, almost)

    Gepubliceerd: 14-4-2022
  17. All about Grenache

    Gepubliceerd: 7-4-2022
  18. Change my mind!

    Gepubliceerd: 31-3-2022
  19. White wines of Spain + choosing a wedding wine

    Gepubliceerd: 24-3-2022
  20. Wines of Chile

    Gepubliceerd: 17-3-2022

6 / 9

The fun + frank podcast which helps you navigate the world of wine. Hosted by Australia's first female Master of Wine Meg Brodtmann, and self-titled Master of Sabrage Mel Gilcrist.