World of Mouth podcast
Een podcast door Kenneth Nars - Donderdagen
74 Afleveringen
-
33. Rosio Sanchez from Sanchez & Hija de Sanchez in Copenhagen
Gepubliceerd: 28-12-2023 -
32. JP McMahon from Aniar in Galway, Ireland
Gepubliceerd: 21-12-2023 -
31. Karime López from Gucci Osteria in Florence, Italy
Gepubliceerd: 14-12-2023 -
30. Vaughan Mabee from Amisfield in Queenstown, New Zealand
Gepubliceerd: 7-12-2023 -
29. Will Goldfarb from Room4Dessert in Ubud, Bali
Gepubliceerd: 30-11-2023 -
28. Petter Nilsson from Petri in Stockholm, Sweden
Gepubliceerd: 23-11-2023 -
27. Himanshu Saini from Trèsind Studio in Dubai
Gepubliceerd: 16-11-2023 -
26. Darren Teoh from Dewakan in Kuala Lumpur, Malaysia
Gepubliceerd: 9-11-2023 -
25. Pía León from Kjolle in Lima, Peru
Gepubliceerd: 2-11-2023 -
24. Maksut Aşkar from Neolokal in Istanbul
Gepubliceerd: 26-10-2023 -
23. Bruno Verjus from Table in Paris
Gepubliceerd: 19-10-2023 -
22. Alberto Landgraf from Oteque in Rio de Janeiro
Gepubliceerd: 12-10-2023 -
21. Andrew Wong from A.Wong in London
Gepubliceerd: 5-10-2023 -
20. Florencia Abella from Ekstedt in Stockholm, Sweden
Gepubliceerd: 28-9-2023 -
19. Billy Wagner from Nobelhart & Schmutzig in Berlin
Gepubliceerd: 21-9-2023 -
18. Nick Bril from The Jane in Antwerp, Belgium
Gepubliceerd: 14-9-2023 -
17. Helena Puolakka from Savoy in Helsinki, Finland
Gepubliceerd: 7-9-2023 -
16. Mohamad Orfali from Orfali Bros in Dubai
Gepubliceerd: 31-8-2023 -
15. Nuno Mendes from Lisboeta in London
Gepubliceerd: 24-8-2023 -
14. Jorge Vallejo from Quintonil in Mexico City
Gepubliceerd: 17-8-2023
Looking for restaurants recommendations from the world’s best chefs? Introducing the World of Mouth podcast, where co-founder and creative director Kenneth Nars talks with some of the world’s best chefs. We get to hear their stories, about their background, their rise to fame and their favorite destinations to travel and eat. All of the recommendations mentioned in the podcast are available in the World of Mouth app. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.