A Meatsmith Harvest
Een podcast door Farmstead Meatsmith
105 Afleveringen
-
Ep. 25: Smoking, Part 2
Gepubliceerd: 2-1-2019 -
Ep. 24: Smoking, Part 1
Gepubliceerd: 27-12-2018 -
Ep. 23: Sausage, Part 2
Gepubliceerd: 18-12-2018 -
Ep. 22: Sausage, Part 1
Gepubliceerd: 13-12-2018 -
Ep. 21: Holiday Grab Bag Q&A, Part 2
Gepubliceerd: 4-12-2018 -
Ep. 18: Hunting Deer & Eating Venison Part 1
Gepubliceerd: 26-11-2018 -
Ep. 20: Holiday Grab Bag Q&A, Part 1
Gepubliceerd: 15-11-2018 -
Ep. 19: Hunting Deer & Eating Venison Part 2
Gepubliceerd: 7-11-2018 -
Ep 17: Homesteading Grab Bag Part 2
Gepubliceerd: 10-10-2018 -
Ep 16: Homesteading Grab Bag Part 1
Gepubliceerd: 26-9-2018 -
Ep. 15: Pig Depilation
Gepubliceerd: 29-8-2018 -
Ep. 14: Pig Killing
Gepubliceerd: 15-8-2018 -
Ep. 13: Whole Animal Barbecuing
Gepubliceerd: 3-8-2018 -
Ep. 12: Meat Preservation, Part 2; Meat Fermentation
Gepubliceerd: 22-6-2018 -
Ep. 11: Meat Preservation Part 1; Whole Muscle Curing
Gepubliceerd: 17-5-2018 -
Ep. 10: Heritage Breed Pork
Gepubliceerd: 8-4-2018 -
Ep. 9: Shop, Truck & Money
Gepubliceerd: 21-3-2018 -
Ep. 8: Tools
Gepubliceerd: 23-2-2018 -
Ep. 7: Grab Bag Bonus
Gepubliceerd: 18-12-2017 -
Ep. 6: First Things, Part 3; Continuing
Gepubliceerd: 25-10-2017
This podcast is for anyone desiring to learn more about the human process of traditional, ethical, economic and delicious livestock processing and eating. Brandon and Lauren Sheard, co-hosts and owners of Farmstead Meatsmith--their small-scale, custom processing and education business--talk all things meat related: from practical knowledge to the philosophical inspiration behind growing, harvesting and eating meat.
