A Taste of the Past

Een podcast door Heritage Radio Network

Categorieën:

406 Afleveringen

  1. Gastronomic Journey of Peru

    Gepubliceerd: 10-4-2024
  2. Jewish Food Society: Preserving the Jewish Culinary Heritage from Around the World

    Gepubliceerd: 7-3-2024
  3. Endangered Foods

    Gepubliceerd: 14-11-2023
  4. Ways of Eating

    Gepubliceerd: 25-10-2023
  5. The Controversial History of Fasting

    Gepubliceerd: 4-10-2023
  6. The Magic Eight: The Plants Native American Peoples Shared with the World

    Gepubliceerd: 20-9-2023
  7. National Dish

    Gepubliceerd: 28-6-2023
  8. America's Burgers with George Motz

    Gepubliceerd: 15-6-2023
  9. Peanuts: Preserving History

    Gepubliceerd: 1-6-2023
  10. Chefwise

    Gepubliceerd: 4-5-2023
  11. The Myth of Milk as Superfood

    Gepubliceerd: 13-4-2023
  12. Iconic New York Jewish Foods

    Gepubliceerd: 23-3-2023
  13. Food of the Italian Islands

    Gepubliceerd: 9-3-2023
  14. The Philosophy of Curry

    Gepubliceerd: 9-2-2023
  15. Unraveling The Food of Taiwan with Cathy Erway

    Gepubliceerd: 26-1-2023
  16. The History and Revival of Gelatin

    Gepubliceerd: 12-1-2023
  17. The Miracle of Salt

    Gepubliceerd: 1-12-2022
  18. Talking Turkey: History of the Turkey Talk Line

    Gepubliceerd: 10-11-2022
  19. Marion Nestle: An Unexpected Life in Food Politics

    Gepubliceerd: 21-10-2022
  20. The Cookie Bible

    Gepubliceerd: 14-10-2022

1 / 21

Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.

Visit the podcast's native language site