A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
Categorieën:
406 Afleveringen
-
History and Art of Dim Sum
Gepubliceerd: 22-9-2022 -
The Cuban Sandwich: History in Layers
Gepubliceerd: 15-9-2022 -
The Genealogy of Chicago's 'Italian Beef'
Gepubliceerd: 8-9-2022 -
County and State Fairs: An American Tradition
Gepubliceerd: 11-8-2022 -
Juneteenth: History and Food of the Celebration
Gepubliceerd: 9-6-2022 -
Taiwan Noodle Culture and the 100yr-old Recipe
Gepubliceerd: 2-6-2022 -
Tabletop Politics: Fascism in the Kitchen
Gepubliceerd: 12-5-2022 -
Taste Tibet: Food of the Himalayas
Gepubliceerd: 14-4-2022 -
Italian Rice: Long History of a Short Grain
Gepubliceerd: 24-3-2022 -
Mothers' Ruin
Gepubliceerd: 3-3-2022 -
The General's Cook: the Life of Hercules Posey
Gepubliceerd: 18-2-2022 -
Forgotten Past of Green Tea in America
Gepubliceerd: 9-12-2021 -
The Women Left Out of Cocktail History
Gepubliceerd: 4-11-2021 -
American Cider
Gepubliceerd: 15-10-2021 -
History of Sourdough Culture
Gepubliceerd: 24-9-2021 -
Kitchen Whisperers with Dorothy Kalins
Gepubliceerd: 10-9-2021 -
From Cloth Oil to Extra Virgin: A History of Olive Oil
Gepubliceerd: 15-7-2021 -
Food Americana
Gepubliceerd: 2-7-2021 -
The Arabesque Table
Gepubliceerd: 17-6-2021 -
Meet Bread & Pizza Authority Peter Reinhart
Gepubliceerd: 10-6-2021
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.