A Taste of the Past

Een podcast door Heritage Radio Network

Categorieën:

406 Afleveringen

  1. History and Art of Dim Sum

    Gepubliceerd: 22-9-2022
  2. The Cuban Sandwich: History in Layers

    Gepubliceerd: 15-9-2022
  3. The Genealogy of Chicago's 'Italian Beef'

    Gepubliceerd: 8-9-2022
  4. County and State Fairs: An American Tradition

    Gepubliceerd: 11-8-2022
  5. Juneteenth: History and Food of the Celebration

    Gepubliceerd: 9-6-2022
  6. Taiwan Noodle Culture and the 100yr-old Recipe

    Gepubliceerd: 2-6-2022
  7. Tabletop Politics: Fascism in the Kitchen

    Gepubliceerd: 12-5-2022
  8. Taste Tibet: Food of the Himalayas

    Gepubliceerd: 14-4-2022
  9. Italian Rice: Long History of a Short Grain

    Gepubliceerd: 24-3-2022
  10. Mothers' Ruin

    Gepubliceerd: 3-3-2022
  11. The General's Cook: the Life of Hercules Posey

    Gepubliceerd: 18-2-2022
  12. Forgotten Past of Green Tea in America

    Gepubliceerd: 9-12-2021
  13. The Women Left Out of Cocktail History

    Gepubliceerd: 4-11-2021
  14. American Cider

    Gepubliceerd: 15-10-2021
  15. History of Sourdough Culture

    Gepubliceerd: 24-9-2021
  16. Kitchen Whisperers with Dorothy Kalins

    Gepubliceerd: 10-9-2021
  17. From Cloth Oil to Extra Virgin: A History of Olive Oil

    Gepubliceerd: 15-7-2021
  18. Food Americana

    Gepubliceerd: 2-7-2021
  19. The Arabesque Table

    Gepubliceerd: 17-6-2021
  20. Meet Bread & Pizza Authority Peter Reinhart

    Gepubliceerd: 10-6-2021

2 / 21

Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.

Visit the podcast's native language site